Vier de Decembermaand bij Grand Cafe de Kromme.

Kerstdiner bij Grand Café de Kromme.

Kerstavond & 1e Kerstdag.

Het gezellige Grand Café de Kromme is veranderd in een knus winter wonderland. In die magische en behaaglijke kerstsfeer vier je met je vrienden en familie dit jaar een bijzondere kerst.

Bart en zijn keukenbrigade bedachten met veel plezier en creativiteit de heerlijkste kerstgerechten. Met net zoveel plezier zocht Dick bijzondere wijnen die het beste bij het vijfgangen kerstdiner passen.

Mylou Mazali

Maar wat het kerstdiner bij Grand Café de Kromme écht uniek maakt, is de bijzondere uitvoering van de Baarnse operazangeres Mylou Mazali.

Speciaal voor de gasten van de Kromme, stelde ze een muziekensemble samen van hedendaagse en traditionele stukken van de mooiste componisten en tekstschrijvers.

Ze zingt en met veel humor vertelt ze het verhaal achter de stukken. Toegankelijk en leuk. Ook als je (nog) geen operaliefhebber bent.

Koken is nooit saai. Je kunt creatief zijn als je weet wat je doet en hoe de ingrediënten elkaar aanvullen. En dat weten we! Het is soms een zoektocht om de juiste ingrediënten te combineren. Zodat je de volle smaak van groente, vlees en vis proeft en het gerecht perfect gekruid is. Ik speel graag met verrassende smaken en geef er mijn eigen draai aan. Daarom komen onze gasten regelmatig terug voor bekende gerechten met een ‘Kromme’ twist.

Contact

Grand Café de Kromme

Krommestraat 46
3811 CD Amersfoort

t: 033 463 33 36
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

menu

Openingstijden

Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar van 12:00 tot 00:00.